Kwaliteit is meer waard dan geld

Als ik in ‘mijn eigen Dikke van Dale’ kijk dan staat kwaliteit voor ‘excelleren’, ‘soms meer dan gevraagd’ en ‘durven staan voor..’. Door als ondernemer of projectmanager het lef te hebben om ‘te staan voor kwaliteit’ laat je de onderneming excelleren. Want kwaliteit en excelleren zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Heb jij al eens een onderneming met middelmatige dienstverlening zien excelleren? Nee, dat dacht ik al!

lees verder
Kiezen voor kwaliteit
Positieve instelling

Een positieve BOOST vooruit!

‘De nieuwe realiteit’, ‘de aangepaste werkelijkheid’, ‘de anderhalve-meter samenleving’, what’s in a name? Na drie maanden is het hoog tijd om onze blik vanuit kracht én positiviteit VOORUIT te richten! Want verbinden doe je ook met een positieve instelling vanuit kracht.

lees verder

Met ‘de voeten’ in verbinding…

Echte verbindingen mét de menselijke maat bevatten emotie en zijn ZONDER voorwaarden MET meerwaarde. Soms zijn ze geweldig, soms zijn ze vreselijk. Af en toe duren ze lang maar af en toe ook heel kort. Ook mislukken ze net zo vaak als ze lukken. Ze spiegelen, confronteren en laten ‘de mens’ en/of het project groeien én bloemen.

lees verder
Publiek private verbindingen
Verbinden zonder voorwaarden

Verbinden ZONDER voorwaarden!

Goede verbindingen zijn zonder voorwaarden en zonder schaamte. Alleen op deze manier creëer je een veilige basis voor de mensen om je heen. Een basis waar je vrienden en familie graag naar terug komen. De ene keer voor een luchtig gesprek de andere keer voor diepgaande vraagstukken tot midden in de nacht die het goed doen bij een glas wijn.

lees verder

Vanuit het hart van een verbinder…

In deze tijd zijn verbindingen, al dan niet online, belangrijker dan ooit. Blijf met elkaar in contact, blijf met elkaar praten en blijf verbindingen. Deze crisis is zwaar en zeker nog niet over. Maar alleen SAMEN door te verbinden, op elkaar te letten en elkaar te helpen komen we verder en worden we sterker dan ooit tevoren.

lees verder
Verbinden met liefde
Meer verdienen met verbinden

Social media is mijn grote vijand!

Echte verbindingen zijn voor mij zo krachtig omdat je elkaar echt kan zien. Elkaar aan kan kijken en verantwoording moet nemen voor je daden. Als je online geen zin hebt, dan ga je toch lekker offline? In een echt gesprek gaat dat niet. Je kan niet zomaar wegrennen of zeggen: “ik ga effe offline mijn telefoon is leeg”. Nee, in echte verbindingen zit gevoel, zit emotie en zit zoveel meer dan de 100ste like of...

lees verder

Meer omzet, bereik of een groter netwerk met behulp van een ‘VERBINDINGSPLAN’

Zoals je ziet is het leggen van verbinding niet alleen gebaseerd op een onderbuikgevoel en intuïtief. Nee, ik doe dit stap voor stap op een onderbouwde manier. Uiteraard draagt een goede verbinding bij aan meer verkopen, meer klanten, hogere omzet of meer exposure. Dat is logisch maar dat is niet de manier om de verbinding te leggen. Neem contact met mij op via dyantha@yourconnectionbooster.nl of 0624439370.

lees verder
Meer omzet door verbindingsplan

Ben jij je bewust van de meerwaarde van je ‘piketpaaltjes’ om je heen?

Ben ervan bewust dat iedereen om je heen een paaltje kan zijn. In eerste instantie misschien ‘zomaar een paaltje’. Totdat je gaat zien dat ‘zomaar een paaltje’ een ‘paaltje van meerwaarde’ is. Een paaltje dat je verder helpt in je ontwikkeling. Zowel zakelijk als privé. Kijk de komende tijd eens wat bewuster om je heen om te zien of jij je paaltjes maximaal benut.

lees verder

Het inzicht dat mij geleerd heeft te verbinden

Iedereen is anders... En dat is helemaal niet erg. Zolang we het maar van elkaar accepteren en elkaar tegemoet willen komen. Want dat is hoe ik ‘overheid en ondernemers’ help dichterbij elkaar te komen. Door te accepteren dat we allemaal anders zijn en ergens tot het midden moeten komen.    

lees verder
Ondernemers en overheud verbinden
Meer omzet

Mijn missie: “het optimale uit verbindingen halen..”

De missie van ‘Dyantha Muller # Your Connection Booster’ is: "organisaties helpen het optimale uit hun verbindingen te halen." De ene keer zorgt dit voor meer klanten. De andere keer voor een passend programma. Weer een andere keer voor een topverbinding tussen overheid en ondernemers.

lees verder