Vanuit het hart van een verbinder…

In deze tijd zijn verbindingen, al dan niet online, belangrijker dan ooit. Blijf met elkaar in contact, blijf met elkaar praten en blijf verbindingen. Deze crisis is zwaar en zeker nog niet over. Maar alleen SAMEN door te verbinden, op elkaar te letten en elkaar te helpen komen we verder en worden we sterker dan ooit tevoren.

lees verder
Verbinden met liefde
Meer verdienen met verbinden

Social media is mijn grote vijand!

Echte verbindingen zijn voor mij zo krachtig omdat je elkaar echt kan zien. Elkaar aan kan kijken en verantwoording moet nemen voor je daden. Als je online geen zin hebt, dan ga je toch lekker offline? In een echt gesprek gaat dat niet. Je kan niet zomaar wegrennen of zeggen: “ik ga effe offline mijn telefoon is leeg”. Nee, in echte verbindingen zit gevoel, zit emotie en zit zoveel meer dan de 100ste like of...

lees verder

Meer omzet, bereik of een groter netwerk met behulp van een ‘VERBINDINGSPLAN’

Zoals je ziet is het leggen van verbinding niet alleen gebaseerd op een onderbuikgevoel en intuïtief. Nee, ik doe dit stap voor stap op een onderbouwde manier. Uiteraard draagt een goede verbinding bij aan meer verkopen, meer klanten, hogere omzet of meer exposure. Dat is logisch maar dat is niet de manier om de verbinding te leggen. Neem contact met mij op via dyantha@yourconnectionbooster.nl of 0624439370.

lees verder
Meer omzet door verbindingsplan

Ben jij je bewust van de meerwaarde van je ‘piketpaaltjes’ om je heen?

Ben ervan bewust dat iedereen om je heen een paaltje kan zijn. In eerste instantie misschien ‘zomaar een paaltje’. Totdat je gaat zien dat ‘zomaar een paaltje’ een ‘paaltje van meerwaarde’ is. Een paaltje dat je verder helpt in je ontwikkeling. Zowel zakelijk als privé. Kijk de komende tijd eens wat bewuster om je heen om te zien of jij je paaltjes maximaal benut.

lees verder

Het inzicht dat mij geleerd heeft te verbinden

Iedereen is anders... En dat is helemaal niet erg. Zolang we het maar van elkaar accepteren en elkaar tegemoet willen komen. Want dat is hoe ik ‘overheid en ondernemers’ help dichterbij elkaar te komen. Door te accepteren dat we allemaal anders zijn en ergens tot het midden moeten komen.    

lees verder
Ondernemers en overheud verbinden
Meer omzet

Mijn missie: “het optimale uit verbindingen halen..”

De missie van ‘Dyantha Muller # Your Connection Booster’ is: "organisaties helpen het optimale uit hun verbindingen te halen." De ene keer zorgt dit voor meer klanten. De andere keer voor een passend programma. Weer een andere keer voor een topverbinding tussen overheid en ondernemers.

lees verder

Your Connection Booster helpt verbinden vanuit de WHY

Verbinden doe je op verschillende manieren, met jezelf, met je team, met je organisatie en met de buitenwereld. Deze verbindingen hebben allemaal een doel, een doel dat altijd ontstaan vanuit een ‘WHY?’. “Waarom doe je wat je doet..?”.

lees verder
overheid en ondernemers verbinden
publieke private samenwerking activeren

Ondernemers en overheid verbinden in Week van de Veiligheid

Met een goed inhoudelijk programma en sterk verbindende dagvoorzitter gingen we gezamenlijk voor de echte WHY van de ochtend. “Ondernemers en overheid met elkaar verbinden want een veilig vestigingsklimaat zorg je samen voor”. Want dat is waar Veilig Ondernemend Breda voor staatI

lees verder